|
VIC Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenda Anonymní
|
Zaslal: po duben 23, 2007 7:32 pm Předmět: nejde nainstalovat Matlab Simulink |
|
|
Nedaří se mi vůbec nainstalovat Matlab Simulink (verze 2007 i 2006), zkoušel sem tyhle dvě verze a problem je nasledující:
Postupuji podle navodu, stahnul sem si obrazy, ty namountoval pomoci PowerISO a spustil setup.exe, zadal Name, Organization a PLP. Dále klepnu na NEXT, ale nic se nestane, prostě se instalace nehne z místa.
Nevíte někdo kde by mohl být problém ?
Díky za případnou pomoc
PS. Firewall sem měl vypnut |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jenda Anonymní
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 10:35 am Předmět: Souhlasím s tím Simulinkem |
|
|
Ten vergl prostě ne a ne jít. Nejdřív mi Matlab nejde spustit kvůli chybě, co to začalo dělat po instalaci Mrkvosoftí záplaty a tak to jdu přeinstalovat a ono prd, nenainstaluju to kvůli nějakýmu Simulinku. Neví něějaký odborník, co s tím? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jenda Anonymní
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 11:59 am Předmět: už to jde |
|
|
už mi to jde, kdyžtak se mrkni, jestli se ti stáhli ty velikosti těch ISO, jak jsou napsaný na download stránce. Mě to u druhýho a třetího partu stáhlo míň, proto to pak nešlo nainstalovat. Ale zase mám problém, že se to nainstaluje, pustím to a ono to nenaběhne....ale hlavně mě sere, že to ani nehodí žádnou hlášku. Bych se natu už vy***l. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl
|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:36 am Předmět: bez problemu |
|
|
Nevím, nevím - donutili jste me si to taky nainstalovat pod Windows, ikdyz je nemam opravdu rad a vse chodi v pohode. Spustim Matlab i Simulink.
Jediny problem vidim v tom, ze jste nemuseli stahnou cely obraz DVD, tak si to zkontrolujte. Ted je na tom pocitaci vetsi swapfile a stahovani DVD by melo byt spolehlivejsi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|