Obsah fóra VIC VIC
Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ANSYS 11.0 pro Windows Vista

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> ANSYS
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
holubo2



Založen: 31.8.2008
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: ne srpen 31, 2008 1:46 pm    Předmět: ANSYS 11.0 pro Windows Vista Citovat

Dobry den,

bude v dohledne dobe (cca do zacatku semestru na konci zari 2008) v ramci multilicence k dispozici Ansys pro Windows Vista?

Dekuji za odpoved,
Ondrej Holub
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Strupl



Založen: 18.1.2007
Příspěvky: 34

PříspěvekZaslal: po září 01, 2008 4:31 pm    Předmět: Citovat

Jestli jsem to dobre pochopil, tak se jedna o ANSYS SP1. Zaslal jsem dopis dodavateli, zdali ho muzem ziskat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Strupl



Založen: 18.1.2007
Příspěvky: 34

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 12:37 pm    Předmět: nova verze Citovat

Novou verzi Ansys 11sp1 naleznete na strankach download.cvut.cz. Mela by fungovat i s Windows Vista. V pripade problemu je tam i patch. Vice se mi sehnat nepodarilo:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HudecJan
Anonymní





PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 1:13 pm    Předmět: Ansys + Vista sp1 64b Citovat

Dobrý den,

snažim se doma rozchodit ansys_r11sp1-win_x64.iso + patch na systému Vista sp1 64bit a narazil jsem hned na dva problémy:

1. Při instalaci se instalačka tváří jako 32bitová a nelze dále instalovat. Je to jen nesprávným použitím patche nebo je to opravdu jiná instalačka? Návod na použití patche jsem pochopil tak, že je nutné přepsat přiloženým souborem originální soubor v rootu instalačky, ale originální soubor tam žádný není. Smile

2. Bude následně nutné použít Cisco VPN klient pro vytvoření tunelu nebo mi bude přidělena licence i bez něj mimo ČVUT. Tento VPN klient nefunguje pod 64bity a jiné se mi nedaří nastavit správně (Kerio, Greenbow-trial).

Máte někdo zkušenosti nebo nápad?

Díky a hezký den, Jan Hudec
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> ANSYS Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com