|
VIC Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karel
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 2:42 pm Předmět: LabView |
|
|
Dobrý den
Snažím se aktivovat LabView. Kvůli diplomce potřebuju verzi 2010 jaro.
Nevím, jak mám do souboru lmhosts.sam vložit řádek 147.32.241.133 licensing, protože celý soubor je velký textový soubor s informacemi.
A při spuštění Licence manageru a zadání adresy kms.vc.cvut.cz:2700 se program zasekne.
Je možné použít tuto licenci i na starší verzi software či existují i staré licence.
Či jak je možné problém řešit.
Děkuji za info. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krupova
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
Problem bude zrejme v tom, ze chcete pouzit starsi verzi. Na celoskolskou licenci jsme presli v roce 2011 a to jiz byla novejsi verze sw. Pred porizenim multilicence pouzivala jednotliva pracoviste sve licence, proto doporucuji problem licencovani resit na katedre zadavatele DP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borek
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
mám stejný problém jako kolega předemnou. Do souboru lmhosts (bez koncovky) jsem připsal řádek:
147.32.241.133 licensing
Na nový řádek bez křížku. Restart. Pak jsem nainstaloval LabView2011 (podzim). V License Manageru zadal adresu kms.vc.cvut.cz:2700. Hned po tom se začal připojovat a od té doby se do License Manageru nedostanu. (připojuje se k serveru a pak přestane odpovídat)
Je zvláštní, že úplně stejný postup jsem provedl i na počítači ve škole v laboratoři a tam to šlo. Na koleji na Strahově to nefunguje, ač je IP adresa počítače z rozsahu 147.32.xxx.xxx. Nepomohl ani opětovný kompletní reinstal.
Chtěl bych poprosit o jakoukoliv radu. LabView potřebuji na diplomku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|