|
VIC Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pavel Kovac Anonymní
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 10:55 am Předmět: Multilicence k verzi 2006a |
|
|
Bude dostupna multilicence k verzi 2006a co ted nedavno vysla? Zatim tam jsou jen pro v14 a v13.
Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojtěch Hora Anonymní
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 2:25 pm Předmět: |
|
|
Také bych licenci pro 2006a moc uvítal, ve škole jsem si s vypětím sil stáhnul obrazy 2006a, a teď jsem doma zjistil, že to nenainstaluji (ze stránky s obrazy to nebylo nijak zřetelné) ... nechce se mi stahovat starší verzi znovu, protože externí USB disk funguje asi na 1 z 5 počítačů ve škole, a to vždy zrovna v obsazené učebně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl Anonymní
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se za neuplnou dodavku software. Myslim si, ze funguje license14.dat. Kdy by jste to vyzkousel a dal mi vedet, tak bych opravil odkaz na webu. Ja se k tomu dostanu bohuzel a z pristi tyden. Staci prejmenovat license14.dat na zadany license.dat a snad to bude fungovat.
Ona je vlastne ta licence zbytecna, taci pouze jen ty prvni radky s odkazam na servery v Brne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shrestha Suraj Anonymní
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 1:33 am Předmět: |
|
|
Stale neni k dispozici license na 2006a. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl Anonymní
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
Male vysvetleni v tematu - Matlab 2006a a Gentoo Linux. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|