Obsah fóra VIC VIC
Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

simmechanics

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> MATLAB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Patrik Kutilek
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 10:45 am    Předmět: simmechanics Citovat

Máme licenci na simmechanics v simulinku? v poslední verzi matlabu mi neběží, je licence alespoň v nějáké starší verzi pokud ne v té poslední?Nebo je snad problém ve špatné instalaci? Děkuji
Návrat nahoru
admin
Site Admin


Založen: 6.11.2006
Příspěvky: 29

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 11:32 am    Předmět: Citovat

Máme jednu licenci na simmechanics.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Patrik Kutílek



Založen: 3.1.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 4:03 pm    Předmět: license Citovat

V tom případě by mě zajímalo proč mi někdy simmechanics běží a někdy mi to napíše, že není možné licensi získat. Je to docela otravné, že to jeden den jde a druhý ne. Čím to může být a jde to něják vyřešit? Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin


Založen: 6.11.2006
Příspěvky: 29

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 8:24 am    Předmět: simmechanics Citovat

Pravděpodobně se o tuto jedinou licenci přetahujete s jiným uživatelem. Řešením je zakoupit další licenci. Zeptám se, jaké jsou v tomto ohledu možnosti.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Patrik Kutílek



Založen: 3.1.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 9:25 am    Předmět: simmechanics Citovat

Myslel jsem , že budu následující semestr používat simmechanics pro výuku na více pcs studentů, může to být problém? podle toho co píšete asi ano!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Strupl



Založen: 18.1.2007
Příspěvky: 34

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 10:08 am    Předmět: Citovat

Jen par zakladnich informaci:
Jedna se o celorepublikovou sitovou licenci pro vsechny skoly, ktera je zdarma.
Pocet licenci daneho toolboxu je snadno zjistitelny tim, ze se podivate do stazene licence. Jestli vas zajima, kolik lidi prave ted nejaky toolbox pouziva,
muzete si to overit prikazem (napr. pro Win):

C:\MATLAB701\bin\win32\lmutil.exe lmstat -a -c C:\MATLAB701\bin\win32\license.dat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Patrik Kutílek



Založen: 3.1.2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 1:55 pm    Předmět: simmechanics, simscape Citovat

Mám tomu tedy rozumět tak, že pokud je u Simmechanics resp. u Simscape napsáno "Total of 2 licenses issued" tak to na více než dvou počítačích nerozjedu? Stále je jsou všechny license (u Simscape) v používání, tudíž nemůžu u sebe tyto části matlabu používat. Dá se to něják vyřešit? Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> MATLAB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com