Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Patrik Kutilek Anonymní
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 10:45 am Předmět: simmechanics |
|
|
Máme licenci na simmechanics v simulinku? v poslední verzi matlabu mi neběží, je licence alespoň v nějáké starší verzi pokud ne v té poslední?Nebo je snad problém ve špatné instalaci? Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 11:32 am Předmět: |
|
|
Máme jednu licenci na simmechanics. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrik Kutílek
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 4:03 pm Předmět: license |
|
|
V tom případě by mě zajímalo proč mi někdy simmechanics běží a někdy mi to napíše, že není možné licensi získat. Je to docela otravné, že to jeden den jde a druhý ne. Čím to může být a jde to něják vyřešit? Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin
|
Zaslal: po leden 28, 2008 8:24 am Předmět: simmechanics |
|
|
Pravděpodobně se o tuto jedinou licenci přetahujete s jiným uživatelem. Řešením je zakoupit další licenci. Zeptám se, jaké jsou v tomto ohledu možnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrik Kutílek
|
Zaslal: po leden 28, 2008 9:25 am Předmět: simmechanics |
|
|
Myslel jsem , že budu následující semestr používat simmechanics pro výuku na více pcs studentů, může to být problém? podle toho co píšete asi ano! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl
|
Zaslal: po leden 28, 2008 10:08 am Předmět: |
|
|
Jen par zakladnich informaci:
Jedna se o celorepublikovou sitovou licenci pro vsechny skoly, ktera je zdarma.
Pocet licenci daneho toolboxu je snadno zjistitelny tim, ze se podivate do stazene licence. Jestli vas zajima, kolik lidi prave ted nejaky toolbox pouziva,
muzete si to overit prikazem (napr. pro Win):
C:\MATLAB701\bin\win32\lmutil.exe lmstat -a -c C:\MATLAB701\bin\win32\license.dat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patrik Kutílek
|
Zaslal: út leden 29, 2008 1:55 pm Předmět: simmechanics, simscape |
|
|
Mám tomu tedy rozumět tak, že pokud je u Simmechanics resp. u Simscape napsáno "Total of 2 licenses issued" tak to na více než dvou počítačích nerozjedu? Stále je jsou všechny license (u Simscape) v používání, tudíž nemůžu u sebe tyto části matlabu používat. Dá se to něják vyřešit? Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|