|
VIC Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
holubo2
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 1:46 pm Předmět: ANSYS 11.0 pro Windows Vista |
|
|
Dobry den,
bude v dohledne dobe (cca do zacatku semestru na konci zari 2008) v ramci multilicence k dispozici Ansys pro Windows Vista?
Dekuji za odpoved,
Ondrej Holub |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl
|
Zaslal: po září 01, 2008 4:31 pm Předmět: |
|
|
Jestli jsem to dobre pochopil, tak se jedna o ANSYS SP1. Zaslal jsem dopis dodavateli, zdali ho muzem ziskat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Strupl
|
Zaslal: st září 10, 2008 12:37 pm Předmět: nova verze |
|
|
Novou verzi Ansys 11sp1 naleznete na strankach download.cvut.cz. Mela by fungovat i s Windows Vista. V pripade problemu je tam i patch. Vice se mi sehnat nepodarilo:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HudecJan Anonymní
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 1:13 pm Předmět: Ansys + Vista sp1 64b |
|
|
Dobrý den,
snažim se doma rozchodit ansys_r11sp1-win_x64.iso + patch na systému Vista sp1 64bit a narazil jsem hned na dva problémy:
1. Při instalaci se instalačka tváří jako 32bitová a nelze dále instalovat. Je to jen nesprávným použitím patche nebo je to opravdu jiná instalačka? Návod na použití patche jsem pochopil tak, že je nutné přepsat přiloženým souborem originální soubor v rootu instalačky, ale originální soubor tam žádný není.
2. Bude následně nutné použít Cisco VPN klient pro vytvoření tunelu nebo mi bude přidělena licence i bez něj mimo ČVUT. Tento VPN klient nefunguje pod 64bity a jiné se mi nedaří nastavit správně (Kerio, Greenbow-trial).
Máte někdo zkušenosti nebo nápad?
Díky a hezký den, Jan Hudec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|