Obsah fóra VIC VIC
Fórum Výpočetního a informačního centra - Oddělení sítí a správy počítačů
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

LabView

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> Ostatní multilicence
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karel



Založen: 20.9.2011
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 2:42 pm    Předmět: LabView Citovat

Dobrý den
Snažím se aktivovat LabView. Kvůli diplomce potřebuju verzi 2010 jaro.
Nevím, jak mám do souboru lmhosts.sam vložit řádek 147.32.241.133 licensing, protože celý soubor je velký textový soubor s informacemi.
A při spuštění Licence manageru a zadání adresy kms.vc.cvut.cz:2700 se program zasekne.
Je možné použít tuto licenci i na starší verzi software či existují i staré licence.
Či jak je možné problém řešit.

Děkuji za info.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krupova



Založen: 18.1.2007
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 3:12 pm    Předmět: Citovat

Problem bude zrejme v tom, ze chcete pouzit starsi verzi. Na celoskolskou licenci jsme presli v roce 2011 a to jiz byla novejsi verze sw. Pred porizenim multilicence pouzivala jednotliva pracoviste sve licence, proto doporucuji problem licencovani resit na katedre zadavatele DP.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Borek



Založen: 22.3.2012
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 7:46 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den,
mám stejný problém jako kolega předemnou. Do souboru lmhosts (bez koncovky) jsem připsal řádek:

147.32.241.133 licensing

Na nový řádek bez křížku. Restart. Pak jsem nainstaloval LabView2011 (podzim). V License Manageru zadal adresu kms.vc.cvut.cz:2700. Hned po tom se začal připojovat a od té doby se do License Manageru nedostanu. (připojuje se k serveru a pak přestane odpovídat)

Je zvláštní, že úplně stejný postup jsem provedl i na počítači ve škole v laboratoři a tam to šlo. Na koleji na Strahově to nefunguje, ač je IP adresa počítače z rozsahu 147.32.xxx.xxx. Nepomohl ani opětovný kompletní reinstal.

Chtěl bych poprosit o jakoukoliv radu. LabView potřebuji na diplomku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra VIC -> Ostatní multilicence Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com